AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Anıtkaya Faik Deniz İlkokulu

Ekm

Okulumuzda Ekim ayının konusu olan Geleneklere Bağlılığın Önemi konusu kapsamında geleneksel kıyafet, geleneksel törenlerimiz, geleneksel davranışlarımız sergilendi. Öğrencilerde geleneklerin önemi konusunda konuşmalar ve etkinlikler yapıldı.

Ekm

Okulumuz da çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. İl özel idare ekiplerinin de destek verdiği çalışmalarda okulumuzun yolu düzeltildi. Okulumuzun bahçesine park yapılması işlemleri de devam ediyor.

Ekm

OKULUMUZDA 13 EKİM AFET RİSKLERİNİ AZALTMA GÜNÜ KAPSAMINDA TATBİKATLAR DÜZENLEMİŞTİR. ÖĞRENCİLERİN TAMAMININ KATILDIĞI TATBİKATLAR BAŞARI İLE SONUÇLANMIŞTIR. ETKİNLİK SONUNDA OKUL MÜDÜRÜMÜZ NURAY TÜRKÖLMEZ KONUŞMA YAPARAK GÖREV ALAN PERSONELE TEŞEKKÜR ETMİŞTİR.

Eyl

Köyümüz hayırseveri Osman Bey'in yardımlarıyla okulumuzun giriş kapısı düzenlenmeye başlanmış, öğrencilerimiz giriş çıkışının kolaylaşması amaçlanmıştır.

Eyl

Okulumuz 3/A Sınıf Öğretmeni Mehmet ÜNAL ' ın hazırladığı 15 Temmuz Demokrasi Bayramı programı gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz okunan şiir ve yazıları ilgi ile dinlediler.

ÇANAKKALE ZAFERİ